Nieuwe winkel: Audio Centrum Veenendaal

Sinds eind vorig jaar is Nederland weer een winkel rijker. Audio Centrum Veenendaal opende op 1 december 2016 met als doel studiokwaliteit naar de huiskamer te brengen.

Het doel

De winkel werd opgericht door drie vrienden en is voorzien van eigenlijk alles wat je nodig hebt om een goede set te creëren. Van versterkers tot luidsprekers en van streamers tot allerhande accessoires. Audio Centrum Veenendaal heeft ervoor gekozen alleen producten met een (volgens hun) uitstekende kwaliteit te verkopen. Voor apparatuur waarbij het design vóór de geluidskwaliteit komt, of producten die alleen verkocht worden vanwege een hype, hoef je niet aan te kloppen.

In de winkel aan de Wintonstraat (nummer 36) vind je naast de showroom drie luisterruimten, zodat je op je gemak kunt oriënteren, testen en vergelijken. De medewerkers staan uiteraard klaar voor advies en vragen. Eventueel bij je thuis langskomen voor een proefplaatsing of optimalisering van je huidige systeem is ook geen enkel probleem.

“Vanuit de studiowereld moet je als eindgebruiker thuis kunnen ervaren wat de artiesten en producers in de studio voor ogen hebben,” vertelt Bernard Knoop, één van de oprichters. “Maar op Hi-Fi gebied ligt het accent meer op oog voor detail en verbetering op het vlak van weergave. Als je de apparatuur met beide visies in het achterhoofd beoordeelt komen de beste merken hier vanzelf naar voren.”

De merken

In de nieuwe Veenendaalse winkel vind je elektronica van o.a. Atoll en Densen, draaitafels van Rega en luidsprekers van o.a. Amphion, Audiovector en Totem. Ook Innuos, Grado, Meze, Tellurium Q en een handvol meer merken vind je tussen het assortiment. 

EDITORS' CHOICE