NIEUWSPathos

Lazy Saturday Pathos Afternoon bij Audio21

Op zaterdag 11 maart organiseert Audio21 de Lazy Saturday Pathos Afternoon luistershow. Naast versterking van Pathos kom je ook luidsprekers tegen van Diapason en Opera.

Bij zo’n speciale Pathos-dag worden natuurlijk geen doorsnee versterkers getoond. Nee, Audio21 zet de referentieversterkers van het merk in: Adrenalin monoblokken en de Synapse voorversterker. De twee zijn op het moment op tour door Europa en stoppen op 11 maart in Wapenveld.

De Pathos Adrenalin monoblokken zijn volledig in klasse-A geschakeld en gebouwd volgens het ‘double Inpol circuit’. Dit is een (door Pathos ontwikkeld en gepatenteerd) concept waarmee het merk zichzelf internationaal op de kaart heeft gezet. De Synapse voorversterker is opgebouwd uit twee seperate chassisdelen, waarbij het onderste deel alleen de voeding en volumeregeling bevat. Bijzonder is bovendien de complete ontkoppeling van alle ingangen die niet spelen; slechts de geselecteerde ingang is elektrisch verbonden.

Dergelijke versterking sluit je natuurlijk niet aan op de eerste de beste speaker. Daarom haalt Audio21 de Diapason Dynamis, tevens een referentiemodel, uit de kast. Het lijkt een Italiaanse middag te gaan worden! In de tweede luisterruimte vind je de Seconda SE van Opera Loudspeakers, die net is binnengekomen. Deze zal worden aangestuurd door  andere modellen uit het Pathos assortiment.

Vanwege de beperkte hoeveelheid zitplaatsen is het gewenst om je aan te melden indien je wilt komen. Dat kan door een mailtje te sturen naar contact@audio21.eu


EDITORS' CHOICE