MERK
Over Pathos

Pathos Acoustics werd in 1994 opgericht in de Italiaanse stad Vicenza door drie Italiaanse pioniers: Gaetano Zanini, Gianni Borinato en Paolo Andriolo. Een mondaine stad in Noord-Italië, beroemd om zijn grote monumenten ontworpen door architect Andrea Palladio.

Het is zeer waarschijnlijk dat Palladio zijn vormgevingsgenen heeft doorgegeven aan deze heren, want Pathos-producten herken je van grote afstand en vormen een sieraad in elk interieur.

Pathos staat voor de combinatie van hoogwaardige technologie en design.

De filosofie die hoort bij het merk Pathos, de onorthodoxe aanpak, vormde in feite de maatstaf voor de bedrijfsfilosofie. De Pathos-benadering van de reproductie van muziek kent geen dogmas of regels, maar het doel is duidelijk: muziek reproduceren op de meest authentieke manier.

Producten maken die vergelijkbaar zijn met, of gelijk zijn aan de producten die al op de markt zijn, past niet in de Pathos-filosofie: elke door Pathos geplande en vervaardigde eenheid moet technologische innovatie bevatten (geen innovatie als technische oefening!). Met als ultieme doel: "getrouwe reproductie van muziek".

 

FOTO'S