NIEUWSRhapsody

Rhapsody Nature of Sound show met o.a. Magico en Soulution

“Twee dagen muzikaal vuurwerk!” – zo kondigt Rhapsody de Nature of Sound show aan. Tijdens deze luisterdagen op 17 en 18 maart kun je kennis maken met Magico, Soulution, Dr. Feickert en meer!

Dat ze bij Rhapsody weg zijn van Magico is niets nieuws, je vindt de luidsprekers regelmatig terug tijdens hun luistershows. Tijdens de Nature of Sound show schuiven ze de M3 en S3 Mk2 naar voren – ongeëvenaard, volgens de specialisten van de winkel. Ze worden gebruikt in combinatie met de 760 DAC en 755 phonotrap van het Zwitserse Soulution.

Verder bestaat de M3-set uit een TechDAS draaitafel met Graham-arm en Koets-element. De S3 Mk2 set zal voorzien worden van een dCs Rossini DAC/CD-speler en een Dr. Feickert draaitafel met Ikeda-arm. Beide sets worden bekabeld met MIT en AudioQuest.

Zowel vertegenwoordigers van Magico als de ontwerper van Soulution, Cyrill Hammer, zullen bovendien aanwezig zijn. Je kunt bij hun terecht voor al je vragen. Onder het genot van een verse kop koffie, natuurlijk.

Op vrijdag 17 maart kun je voor de luistershow binnenstappen tussen 13.00 en 17.00, op zaterdag 18 maart tussen 10.00 en 16.00. 


EDITORS' CHOICE