NIEUWSHarbeth

Harbeth 40th Anniversary road show door Nederland en België

Redactie Hifi.nl | 14 maart 2017 | Fotografie Fabrikant | Harbeth
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 28 februari 2017

Harbeth viert dit jaar hun 40e verjaardag en dat moet gevierd worden. Dat doen ze met speciale Anniversary-edities van de SHL5plus en de M40.2.

De ‘40th Anniversary Limited Edition’ luidsprekers hebben meer gekregen dan alleen een LE badge – al is deze wel aanwezig, op de grille, baffle en achterzijde. Verder zijn ze voorzien van WBT NextGen aansluitingen, een supertweeter met nieuwe look en extra bescherming en polypropyleen condensatoren in het wisselfilter. De SHL5plus komt bovendien met custom bi-wire links. Beide Anniversarymodellen worden uitgevoerd in walnootfineer en bijpassende stands (van Hifi Racks) zijn ook verkrijgbaar.

Om je kennis te laten maken met de speciale uitvoeringen organiseert Harbeth-importeur Audio Ingang in samenwerking met een aantal dealers de Harbeth 40th Anniversary Limited Edition road show. Tijdens deze ‘tour’ kun je één of beide modellen beluisteren. Hieronder vind je het overzicht. Voor meer details, zoals tijden en aanmeldingen, kun je contact opnemen met de dealer waar je langs wilt gaan. 

MERK

EDITORS' CHOICE