B&O introduceert BeoPlay M5 multiroomspeaker

Bang & Olufsen heeft deze week een nieuwe draadloze multiroomspeaker aangekondigd. De BeoPlay M5 is een compacte Bluetooth-speaker, uitgerust met Spotify Connect en Google Chromecast. De luidspreker moet een 360 graden, kamervullend geluid bieden.

De BeoPlay M5 is voorzien van drie tweeters, een mid-range driver en een 5-inch woofer voor de lage frequenties. Dankzij de omnidirectionele werking straalt de audio in alle richtingen uit en kun je de speaker dus op elke plek in de ruimte zetten. Er zijn ook drie presets aanwezig waarmee de equalizer optimaal afgestemd wordt op de plaatsing van de speaker: in een hoek, tegen een muur of rij geplaatst.

Naast de app kun je de M5 bedienen via een aluminium disc op de bovenkant van de speaker. Door deze zacht in de drukken start of pauzeer je je muziek. Via Beolink Multiroom kun je de speaker koppelen met andere modellen van Bang & Olufsen. Daarnaast heeft de M5 built-in Google Chromecast, Spotify Connect, QPlay 2.0 en AirPlay. 

De BeoPlay M5 wordt in een grijze en een zwarte variant uitgebracht en kan per direct gekocht worden voor een prijs van 599 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE