NIEUWSMoon Audio

Imposante Moon 888 Monoblocks op CES 2017

Weet u nog, de Naim Statement mono's op CES 2014? Kolossale versterkerblokken voor de grote portemonnee. Op CES 2017 komt dat 'statement' van Moon by Simaudio, met de Moon 888 monoblocks.

,,Niet zomaar een nieuwe monoversterker," zegt ook de Canadese fabrikant; ,,Het is een statement. State-of-the-art tot in het extreme." De prijsstelling? $ 118.888 dollar. De Moon 888 monoblokken wegen een slordige 250 lb, ofwel zo'n 112 kilo. Per stuk. Het vermogen is 888 Watt. Of, zoals de collega's van What Hifi het benoemen: ,,Het is waarschijnlijk dat het merendeel van de gebruikers nooit het volledige vermogen nodig zal hebben."

Ook het ontwerp doet denken aan de Naim-introductie van drie jaar terug. Alsof Moon Audio bij dezelfde presentatie aanwezig was en dacht: 'dat willen wij ook!'. De massieve aluminium kast is uit één stuk vervaardigd, met aluminium componenten in het binnenwerk en rhodium-plated output connectoren. De audiocircuits zijn complex geïntegreerd om vibratie nagenoeg volledig te voorkomen. 

De Moon 888 monoblokken verschijnen in het tweede kwartaal van 2017 op de Noord-Amerikaanse thuismarkt, voor een prijskaartje van $ 118,888 dollar per stuk. Prijs en beschikbaarheid voor de Nederlandse markt hebben we opgevraagd, maar dat zal naar verwachting in euro's niet ineens wél betaalbaar zijn... Verdere details via deze link (PDF) van fabrikant Simaudio.


EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »