Nieuwe draadloze on-ears van Master & Dynamic

Master & Dynamic begint het nieuwe jaar goed. Eind vorig jaar kondigden ze een nieuwe draadloze on-ear hoofdtelefoon, de MW50, aan. Deze week wordt hij officieel gepresenteerd op CES 2017.

De MW50 is, zoals het gewicht van 240 gram al doet vermoeden, speciaal ontwikkeld om langdurig te kunnen dragen op kantoor of onderweg. Overall is de hoofdtelefoon duidelijk van Master & Dynamic, hij heeft bijvoorbeeld veel weg van de door ons gereviewde MH40. In tegenstelling tot veel andere fabrikanten van draadloze hoofdtelefoons is bij de MW50 zelfs het metaal behouden, wat hem niet alleen duurzaam maakt maar hem ook een luxere uitstraling geeft.

De band en oorkussens zijn gemaakt van echt lamsleer en de hoofdtelefoon is voorzien van 40 mm beryllium drivers. Aan één kant vind je een dual (noise isolating) microfoon om en een aantal knoppen om hem te bedienen. Muziek bereikt de hoofdtelefoon via Bluetooth 4.1 (aptX), het frequentiebereik gaat van 5 Hz tot 30 kHz. De batterij moet zo’n 16 (!) uur meegaan, als dat niet genoeg is kun je hem aansluiten via de meegeleverde 3.5 mm kabel.

De MW50 is verkrijgbaar in een zilver/zwarte of zilver/bruine uitvoering en kost 499 euro. 

MERK

EDITORS' CHOICE