Audio Physic Codex demo bij Audio Artistiek

Audio Physic heeft haar luidsprekerprogramma recentelijk uitgebreide met de Codex. Op zaterdag 14 januari zal deze, in combinatie met elektronica van het Berlijnse Burmester, gedemonstreerd worden bij Audio Artistiek in Vries.

De Codex is een elegante vloerstaande luidspreker die nog een stap verder gaat dan de welbekende Avanti van hetzelfde merk. Audio Physic heeft de luidspreker niet alleen voorzien van een groter volume, maar ook van de nieuwste technologieën op het gebied van chassis en crossover design. Er is extra veel aandacht besteed aan het interieur van de kast om de luidspreker diep te kunnen laten klinken zonder dat dat ten koste gaat van de muzikale details. De vierweg-luidspreker heeft een frequentiebereik van 28 Hz tot 40 kHz, is 1195 x 202 x 370 mm groot en weegt zo’n 44 kilo per speaker.

De Codex-luidsprekers zullen worden aangestuurd door elektronica van Burmester, maar welke apparatuur daar precies voor wordt ingezet blijft nog even een verrassing. Op 14 januari kun je vanaf 13.00 aanschuiven bij Audio Artistiek om te genieten van deze Duitse kwaliteit. 


EDITORS' CHOICE