Monitor Audio importeur van Anthony Gallo luidsprekers

Monitor Audio is per direct importeur van de luidsprekers van Anthony Gallo Acoustics. Dit uit Texas afkomstige merk was de afgelopen 15 jaar onderdeel van het pakket van het Schotse REVO, die de verkoop en marketing in Europa regelden.  

De eigenaren van Anthony Gallo hebben onlangs echter besloten het merk volledig te verkopen aan REVO, waardoor het overstappen naar REVO-importeur Monitor Audio een logische volgende stap is. Dit alles uiteraard na goed overleg en instemming met de bestaande importeur, Hifi Matters Rijswijk.

Voor iedereen die Anthony Gallo Acoustics niet kent – de luidsprekers zijn nogal anders dan je gewend bent. Geen exotische houtsoorten en grote rechthoekige kasten bijvoorbeeld, maar subtiele, bolvormige stalen behuizingen. Toch is het doel exact hetzelfde als veel andere hifi-fabrikanten: een zo transparant en puur mogelijke weergave en een breed geluidsveld. De bolvormige behuizing moet daar aan bijdragen; geen interne resonanties, minder geluidsdiffractie en een vlakke weergavekarakteristiek. En het oog wil natuurlijk ook wat.

De luidsprekers, zoals de uniek vormgegeven Strada 2 en de TR-3D, zullen vanaf januari verkrijgbaar zijn in zwart, wit en rvs. Op CES in januari zal Gallo aanwezig zijn om zichzelf te presenteren. Dus als je toevallig begin januari in Las Vegas bent, ga dan vooral even langs! De prijzen van de luidsprekers liggen tussen de 180 (Gallo Micro) en de 750 euro (Gallo TR-3D). 

MERK

EDITORS' CHOICE