NIEUWSRhapsody

Klap-op-de-vuurpijl eindejaarsshow bij Rhapsody


Redactie Hifi.nl | 22 december 2016 | Fotografie Fabrikant

Ook Rhapsody sluit 2016 af met een goede knal: de klap-op-de-vuurpijl eindejaarsshow. En als we ‘klap op de vuurpijl’ zeggen, menen we dat ook. Want de set die Rhapsody op 30 en 31 december neerzet is zeker niet de minste!

Als bron is er gekozen voor de Aurender W20 mediaspeler, de TechDas III draaitafel (met Graham Elite toonarm en Koetsu Onyx Platinum cartridge) en een tapedeck van Studer. Dit wordt vervolgens via de Soulution 760DAC, Pass Lab Xs-phono en Spectral DMC30SV voor- en DMA300R eindversterker verstuurd naar een stel prachtige weergevers: de Magico S5 MkII inclusief subwoofer van dezelfde serie. Verder vind je in de set een Audioquest Niagara 7000 Low-Z Power en kabels van MIT en Audioquest.

Bovendien zullen er een aantal tapes ten gehore worden gebracht die dit jaar gemaakt zijn door het nieuwe bedrijf Analog-Mastertapes. Deze opnames zullen volgend jaar verschijnen op LP, tape en als hi-res download. In de laatste dagen van dit jaar dus alvast een voorproefje!

Op vrijdag 30 december kun je tussen 10.00 en 17.00 langskomen, op zaterdag 31 december stopt de show twee uur eerder. Je bent dus sowieso op tijd thuis om te genieten van oliebollen en glühwein – al zullen die Rhapsody ook veelvuldig aanwezig zijn!

EDITORS' CHOICE