NIEUWS

25e Platen & CD Beurs in Amsterdam RAI

Redactie Hifi.nl | 14 december 2016 | Fotografie Fabrikant

Twee maanden na de Mega Platen & CD Beurs in Utrecht, en terwijl iedereen zich klaarmaakt voor speciale kerstshows, kun je 21 januari vast vrijhouden in je agenda. Dan organiseert Recordplanet namelijk de 25e Platen & CD beurs in de Amsterdamse RAI.

Uit heel Europa reizen de gespecialiseerde standhouders tegen het eind van januari weer af naar Amsterdam. LP’s, cd’s, singles, maxi-singles, vintage posters en magazines – noem maar op, alles is er te vinden. Vooral voor verzamelaars en DJ’s is de Platen & CD Beurs een populaire plek voor hun jaarlijkse portij zeldzame muziek, maar ook voor de ‘doorsnee liefhebber’ is het een vinyl-walhalla. Van discoklassiekers uit de 70’s tot de nieuwste releases, voor iedereen is er wel wat te vinden.

Uiteraard is niet de volledige RAI gewijd aan het zwarte goud, hoe graag we dat ook zouden willen. Het evenement vindt plaats in de Diamond Lounge, een stijlvol ingerichte zaal met een eigen café. Een betere plek om over muziek te praten is er tenslotte niet! De toegang bedraagt 7 euro en de zaal is open van 10.00 tot 17.00. Dat betekent dat je zeven uur de tijd hebt om door alle bakken te gaan. Moet lukken toch?


EDITORS' CHOICE