NIEUWSSoulution

Soulution Exclusive show bij Rhapsody

Vlak voor kerst nog even flink genieten van twee prachtige sets? Dat kan op 17 december bij Rhapsody, waar de hele dag zowel een erg kostbare als een wat betaalbaardere set staan te spelen.

In de grote set vind je onder andere de TAD Compact Evolution One luidsprekers, die volgens Rhapsody het prijskaartje van zo’n 20.000 moeiteloos weten te verantwoorden. De elektronica in de set is nieuw (en exclusief) bij Rhapsody: het Zwitserse high-end merk Soulution. Om preciezer te zijn, de referentie 760 DAC en 755 Phonostage. Deze worden aangevuld met de 5-series: de 511 stereo eindversterker en de 520 voorversterker. Niet genoeg? Geen zorgen, de 725 voorversterker wordt ook aangesloten. Geen goedkope set-up, maar het moet wel prachtig klinken.

Nieuwsgierig naar de tweede set? Die bestaat uit de nieuwe instap-draaitafel van Eat (1.990 euro) en de Aurender A10 streamer/server/DSD-DAC met 4TB muziekopslag (5.900 euro), die binnenkort ook MQA zal ondersteunen. De draaitafel en streamer worden bijgestaan door de Moon 350P voor- en 330A eindversterker, die de Golden Ear Triton One (5.900 per set) aansturen met een ingebouwde eindtrap van 1600W.

De entree is, zoals gebruikelijk, gratis en de demonstratie duurt van 10.00 tot 16.00. Houd ook alvast een plekje vrij op 30 en/of 31 december, want dan organiseert Rhapsody een eindejaarsshow met Spectral, MIT, Audioquest, oliebollen, koffie en glühwein. Maar daarover later meer!

EDITORS' CHOICE