NIEUWSRoksan

Roksan introduceert Blak-serie: nieuwe toplijn

Een nieuw gezicht voor Roksan Audio: de Blak-serie. Ontworpen met de gedachte “topklasse apparatuur voor een niet-topklasse prijs” in het achterhoofd.

Maar wat valt er volgens Roksan onder topklasse? Nou, ten eerste met de hand geselecteerde componenten. Daarnaast een hoge bouwkwaliteit, verfijnde schakelingontwerpen, afgestemde voedingtransformatoren en een volledig nieuwe vormgeving.

De Blak geïntegreerde versterker USB is voorzien van 2x150 Watt bij 8 Ohm, een high-end USB DAC (t/m 24 bit/192 kHz (PCM) of DSD128), een aptX Bluetooth ontvanger en een aparte hoofdtelefoonversterker met eigen voeding. Verder is hij voorzien van drie lijningangen, een USB-B ingang, een gebalanceerde XLR-lijningang en een MM phono-ingang.

De CD-speler uit de Blak-serie heeft een volledig geïsoleerd loopwerk om de invloed van resonantie te voorkomen. Hij is verder voorzien van een optische, XLR en tulp-uitgang. Bedienen kan via de afstandsbediening of met het voorpaneel. Roksan laat weten dat de CD-speler een uiterst gedetailleerd geluidsbeeld met ongelooflijke diepte neerzet. In combinatie met een warme overall klank moet dat zorgen voor een bijzonder hoge weergavekwaliteit. Dat klinkt in ieder geval veelbelovend!

De Roksan Blak-serie komt in de kleuren anthracite, charcoal en opium. De geïntegreerde versterker USB kost 3999 euro en de CD-speler wisselt voor 3599 euro van eigenaar. 

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »