NIEUWSDynaudio

Dynaudio en Aurender show bij Wifimedia


Redactie Hifi.nl | 27 november 2016 | Fotografie Fabrikant | Dynaudio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 21 november 2016

Benieuwd naar de mogelijkheden van actieve luidsprekers? Dan heeft Wifimedia de ideale demonstratie voor jou: op 3 december laten ze aan de hand van een Dynaudio/Aurender combinatie zien waarom actieve luidsprekers steeds populairder worden.

Hoewel er binnen de hifi-wereld nog altijd sprake is van een voorliefde voor passieve luidsprekers met een volledig systeem erachter, winnen actieve luidsprekers aardig wat terrein. Een alles-in-een oplossing met zo min mogelijk kabels is tenslotte een aantrekkelijk idee, zeker voor iedereen die gewoon de huiskamer gebruikt als luisterruimte.

De XEO-familie, waaronder de XEO 4 en 6, van Dynaudio zal op 3 december centraal staan, maar de meeste aandacht zal uitgaan naar de XEO 2. Hoewel dit het kleinste model van de serie is wist hij onder andere bij de Hifi.nl-redactie een flinke indruk achter te laten. In combinatie met de Aurender N10 netwerkspeler wordt bovendien de hele lijn Dynaudio Focus XD actieve luidsprekers gedemonstreerd. Eén bron, één digitale kabel, dat is alles.

Ook los van Dynaudio wordt Aurender goed vertegenwoordigd tijdens de show bij Wifimedia; naast de N10 zijn ook de N100 en X725 te bewonderen. Met de nieuwe internetradio functie, flinke interne opslagruimte en streamingdiensten als Tidal en Qobuz biedt Aurender eigenlijk alles wat je nodig hebt om van je favoriete muziek te genieten.

Dus ben je helemaal klaar met kabels, maar nog lang niet met muziek luisteren? Ga dan op zaterdag 3 december langs bij Wifimedia in Arnhem voor een demonstratie van alles wat actieve luidsprekers te bieden hebben. 

MERK

EDITORS' CHOICE