The Chord Company presenteert nieuwe line-up op 23 & 24 november

Redactie Hifi.nl | 23 november 2016 | Fotografie Fabrikant | Chord Company (The)
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 20 november 2016

Op woensdag 23 en donderdag 24 november zal The Chord Company neerstrijken bij Lexicom Multimedia in Leidschendam en ALPHA High-End in het Belgische Brasschaat voor een demonstratie van hun volledig vernieuwde producten.

The Chord Company heeft dit jaar namelijk een grote vernieuwingsronde gedaan; het hele assortiment is opgefrist. Dat betekent onder andere ook dat de Tuned Aray techniek, eerder alleen te vinden in de topserie, nu ook te vinden is in het prijsvriendelijkere programma. En dat zorgt er natuurlijk voor dat er een plekje vrij is gekomen aan de top, welke ingevuld zal worden door de ChordMusic kabel. Deze maakt gebruik van het materiaal Taylon, dat beter moet isoleren dan PTFE – en dus nog nog meer behoudt.

Alle acht series zullen worden gedemonstreerd om een goed beeld te kunnen geven van de verschillen. Uiteraard zullen er voornamelijk analoge interconnects en luidsprekerkabels gebruikt worden, maar er wordt ook een uitstapje gemaakt naar stroomkabels, digitale interconnects en zelfs netwerkkabels. Daarnaast is er voor alle hoofdtelefoonliefhebbers een primeur: de nieuwe Shawcan hoofdtelefoonkabel.

De show is voor iedereen toegankelijk – of je nou de nieuwe producten wilt horen of gewoon benieuwd bent of kabels écht verschil maken. Op woensdag 23 november kun je vanaf 19.00 terecht bij Lexicom Multimedia in Leidschendam, op 24 november kun je om dezelfde tijd aanschuiven bij ALPHA High-End in Brasschaat. Beide shows starten om 19.15.


EDITORS' CHOICE