Hifi Show Number One 2016

Redactie Hifi.nl | 20 november 2016 | Fotografie Fabrikant
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 08 november 2016

Op zaterdag 19 en zondag 20 november is het weer tijd voor dé hifi show van de Randstad: Hifi Show Number One in Leiden. Op deze show vind je zo'n 50 merken, verdeeld over 1200 m2 en 13 zalen. Niet te missen dus!

Tijdens de show zullen de importeurs van verschillende merken een aantal indrukwekkende sets demonstreren. Zo kun je genieten van onder andere Accuphase, Astell & Kern, AudioQuest, Bluesound, Clearaudio, Cocktail Audio, Dynaudio, ELAC, Monitor Audio, Naim, Primare, Pro-Ject, Transrotor en T+A. Daarnaast is er een groot aanbod van hifi-tijdschriften, audiofiele cd's en vinyl. Zaterdag kun je bovendien genieten van livemuziek en als bezoeker maak je kans op mooie hifi-prijzen. Hou daarvoor vooral de website www.number-one.nl in de gaten.

Details

De Number One Hifi Show vindt plaats in het Holiday Inn Hotel in Leiden (Haagse Schouwweg 10), zowel met de auto (parkeren is gratis) als met het OV goed te bereiken. Toegang is gratis, de deuren van de Hifi Show zijn op beide dagen open tussen 10.00 en 17.00.


EDITORS' CHOICE