NIEUWSDenon

D&M presenteert nieuwe producten op Audio Show iEar’

Dat Denon en Marantz aanwezig zijn op de aankomende iEar’ show is niet verrassend. Maar dat beide merken een flink aantal nieuwe producten meeneemt is absoluut nieuwswaardig!

Afgelopen zomer lieten we al weten dat HEOS de komende tijd veel aandacht zou krijgen – HEOS gaat van merknaam naar ingrediënt, waar de producten van zowel Denon als Marantz mee uitgerust worden. De nieuwe Marantz SR7011 en AV7703 en Denon AVR-X4300H en AVR-X6300H, bijvoorbeeld, welke alle vier op de iEar’ show te bewonderen zullen zijn. Daarnaast vind je er de rest van het complete HEOS Wireless Music System én de nieuwe topset van Marantz: de PM-10S1 en SA-10S1.

Oliver Kriete van D&M Duitsland zal speciaal naar Nederland komen voor de presentatie van de nieuwe producten, en om je alles te vertellen over de ins en outs. Je vindt D&M in Zaal Noord 3 (N3) op de eerste verdieping, op de tweede verdieping zijn ze aanwezig in de Open Air. Bekijk hier de plattegrond.

Speciaal voor de show heeft D&M twee prijzen beschikbaar gesteld: een HEOS Link HS2 en een Marantz PM6006. Meedoen met de prijsvraag kan hier

MERK

EDITORS' CHOICE