NIEUWSRotel

Probeer de nieuwe Rotel 14-serie thuis

Redactie Hifi.nl | 12 oktober 2016 | Fotografie Fabrikant | Rotel
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 04 oktober 2016

Zoals de echte hifi-enthousiast ongetwijfeld weet, heeft Rotel onlangs de volledig nieuwe 14 Serie geïntroduceerd. In deze serie vind je onder andere de A14 die jij binnenkort gewoon thuis kunt uitproberen.

Ook de 14 Serie doet weer precies waar Rotel bekend om staat: een strak industrieel design combineren met sterke prestaties om zo een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te leveren. “Stereo audioweergave is bezig met een renaissance, zeker onder jongere mensen,” vertelt Rob Sinclair, hoofd Marketing en Sales bij Rotel. “Deze nieuwe Rotel componenten bieden alles wat muziekliefhebbers vandaag de dag nodig hebben, zoals USB voor PC en iOS, Bluetooth en ook phono-aansluitingen. Het belangrijkste: de nieuwe producten zien er geweldig uit en klinken fantastisch!” In de nieuwe serie vind je naast de A14 nog twee geïntegreerde versterkers: de A12 en A10. Dit wordt aangevuld met de CD14 cd-speler en twee tuners, de T14 (streaming) en T11 (DAB+).

A14

De A14 is een geïntegreerde versterker en het absolute vlaggenschip uit de nieuwe 14 Serie. Hij levert 80 Watt per kanaal RMS in 8 Ohm, waarbij beide kanalen worden aangedreven. Dankzij de door Rotel zelf ontwikkelde ringkerntransformater en slit-foil condensators is hij behoorlijk krachtig en kan hij moeiteloos zware luidsprekers en dynamische signaalpieken aan. Door de ingebouwde AKM 32 bit/768kHz DAC is het verwerken van klassieke analoge én de nieuwste digitale bronnen geen enkel problem.

Proberen?

Rotel en Hifi.nl zijn enorm benieuwd naar wat de luisteraar eigenlijk vindt van deze nieuwe producten. Is de A14 een verbetering ten opzichte van eerdere producten? En wat is er eigenlijk anders aan? Daarom laten we de kenner aan het woord. Niet een dure expert, maar jij – de gebruiker. Daar gaat het tenslotte uiteindelijk om!

Wil jij meedoen? Laat ons via deze pagina weten waarom je mee wilt doen en wat je op het moment al thuis hebt staan. Uit alle inzendingen wordt één winnaar gekozen. Het resultaat van dit onderzoek lees je later natuurlijk op Hifi.nl!

MERK

EDITORS' CHOICE