NIEUWSDevialet

Devialet introduceert ‘het ultieme audiofiele systeem’

Devialet kondigt hun nieuwe systeem, de Expert Pro, aan als ‘het ultieme audiofiele systeem’. En hoewel het Franse merk vaak weet te imponeren, is dat toch een vrij gedurfde claim.

Los van die grote claim is de naam Expert Pro trouwens ook een beetje dubbelop – ze lijken wel erg zeker van hun zaak.  Maar wat is het precies voor een systeem? Nou, in ieder geval meer dan een simpele versterker. Devialet heeft er behoorlijk wat componenten in weten te verwerken:  een voorversterker, versterker, DAC, streamer en phono voorversterker. Dat het allemaal in het kenmerkende, dunne design past is eigenlijk al indrukwekkend genoeg.

Verder heeft Devialet het over een puur geluid, explosieve dynamiek en absolute stilte indien gewenst. Om die uitspraken bij te staan hebben ze een aantal metingen met ons gedeeld.

Om het meeste uit je systeem te halen kun  je gebruik maken van de Devialet configurator of, mooier gezegd, Le Configurateur. Daarin kun je precies aangeven wat er in de rest van je installatie te vinden is, zodat de Devialet Expert zich automatisch aan kan passen aan de specificaties. Dat zou wel eens enorm veel tijd kunnen schelen. Uiteraard wordt de Expert Pro ook geleverd met de bekende omnidirectionele remote. 


EDITORS' CHOICE