The Chord Company demonstreert nieuwe producten

Redactie Hifi.nl | 30 september 2016 | Fotografie Fabrikant | Chord Company (The)
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 26 september 2016

Bekabelingsspecialist The Chord Company heeft deze zomer het gehele assortiment opgefrist. Dat betekent onder andere dat de Tuned Aray techniek, die eerst alleen werd toegepast in de absolute topserie, nu ook in de prijsvriendelijke series te vinden is. Op 29 en 30 september zullen de kabels uitgebreid gedemonstreerd worden.

Automatisch verschijnt er dan natuurlijk een nieuwe topkabel: de ChordMusic. Een kabel die zelfs de hoog aangeschreven Sarum-reeks overtreft en het beste uit de apparatuur weet te halen. ChordMusic maakt namelijk gebruik van een materiaal genaamd Taylon, dat nog betere isolatie-eigenschappen heeft dan PTFE, zodat er nog meer behouden blijft.

Ook is het assortiment wat overzichtelijker geworden: The Chord Company heeft nu acht series, elk voor een ander budget. De verschillende reeksen zullen op donderdag 29 en vrijdag 30 september gedemonstreerd worden, waarbij de focus gelegd zal worden op analoge interconnects en luidsprekerkabels, maar ook stroomkabels, ethernetkabels en digitale interconnects zullen worden behandeld.

De shows zijn gratis toegankelijk, niet alleen voor de geoefende luisteraard, maar ook voor iedereen die zich afvraagt of het überhaupt uitmaakt wat voor kabels je gebruikt. Op donderdagavond 29 september kun je vanaf 19.00 terecht bij Bender Hifi (Arnhem), op vrijdagavond om dezelfde tijd bij Audio Artistiek (Vries). Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld. Dat kan via onderstaande contactgegevens:

Donderdag 29 september – Bender Hifi
harald@benderhifi.nl  / 026-4453541

Vrijdag 30 september – Audio Artistiek
info@audioartistiek.nl / 0592-580672


EDITORS' CHOICE