Bowers & Wilkins vernieuwt P3 hoofdtelefoon

Bowers & Wilkins introduceert de P3 Series 2: nieuwe, verbeterde versies van de P3 hoofdtelefoon. Met hun 50 jaar expertise op het gebied van akoestiek en design moet de nieuwe on-ear een nog luxueuzere ervaring bieden.

Volgens B&W is de nieuwe P3 ideaal voor onderweg: dankzij het lichte frame, opvouwbare design en de stevige beschermhoes kun je de hoofdtelefoon makkelijk opgeborgen worden in een jaszak of tas. Om ook goed geluid te kunnen garanderen hebben de ingenieurs van B&W een drive unit ontworpen die gebruik maakt van een uniek dempingsysteem om de vervorming van het diafragma te beperken. Dat moet resulteren in een gedetailleerd geluid met meer dan voldoende laag.

Verder is de P3 nu ook verkrijgbaar in een zwart lederen uitvoering. Qua materiaal is er, vanwege comfort Ć©n duurzaamheid, gekozen voor schapenleer en aluminium. Tenslotte is de P3 Series 2 voorzien van afstandsbediening en microfoon voor de iPhone en iPad. Een universele kabel kan gebruikt worden voor andere mobiele telefoons en mediaspelers. De Bowers & Wilkins P3 Series 2 is vanaf nu te koop voor 149 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE