NIEUWSPrimare

Primare en Audio Physic werken samen met PAI

Jasper Mijwaard | 12 september 2016 | Fotografie Fabrikant | Primare

De merken Primare en Audio Physic zullen vanaf deze week binnen de Benelux worden vertegenwoordigd door PAI (Perfect Audio Integration). Door samen te werken met dit agentschap willen de merken zich zo flexibel mogelijk opstellen binnen de dynamische audiomarkt.

Verwacht de komende tijd dus meer te zien van Primare en Audio Physic binnen zowel Nederland als België; demonstraties, losstaande events en aanwezigheid op audioshows staan op de planning. Bij samenwerking met een distributeur wordt je onderdeel van een groep van misschien vijf, of zelfs tien merken. De reden dat er voor PAI is gekozen, is dat het agentschap alléén samenwerkt met deze twee merken. Door deze onverdeelde aandacht kan het maximale uit de samenwerking gehaald worden, waarvan elke betrokken partij zal profiteren.

“Door zijn ervaring op alle niveaus van premium audio- en videodistributie is PAI-oprichter Ruud Grijpma meer dan geschikt voor de huidige markt,” vertelt Siemen Algra van Primare. “Hij kan als geen ander de juiste service leveren die een merk als Primare garandeert en verdient.” Dieter Kratochwil van Audio Physic laat bovendien weten onder de indruk te zijn van het professionele werk van Ruud: “We hebben enorm veel zin om de samenwerking aan te gaan met Ruud en zijn blij dat PAI directe ondersteuning zal bieden voor onze producten binnen de Benelux.”

“Er moet samengewerkt worden,” benadrukt Ruud zelf. “Alleen door actief bezig te zijn met zowel dealers als eindgebruikers, door middel van bijvoorbeeld demonstraties, komen we erachter wat de hifi-liefhebber precies nodig heeft en zoekt in de apparatuur. Wij willen ze simpelweg de allerbeste ervaring bieden.” Met zowel Primare als Audio Physic in zijn portfolio heeft hij bovendien de juiste oplossing voor iedere situatie: van versterkers tot subwoofers en van cd-spelers tot vloerstaande luidsprekers.

Benieuwd naar wat de merken allemaal te bieden hebben? Neem alvast een kijkje op de websites van Primare en Audio Physic of bezoek binnenkort een demonstratie of luistershow – zodra er data bekend zijn laten wij dit uiteraard weten. 

MERK

EDITORS' CHOICE