Aankondigingen X-fi: PureAudioProject & Audio Ingang

Nieuwe namen voor X-fi 2016! Ook PureAudioProject, een innovatieve producent van luidsprekersystemen en componenten, en Audio Ingang, importeur van o.a. Wilson Benesch en Bergmann, zullen aanschuiven.

PureAudioProject

Veel over PureAudioProject valt er nog niet te vertellen, maar we kunnen vast verklappen dat ze al een aantal prijzen hebben gewonnen met hun open baffle systemen. En niet voor niks heeft de producent al vestigingen in de Verenigde Staten, Duitsland en Israël… Wat het merk zo speciaal maakt kun je tijdens X-fi zelf ondervinden in kamer 17!

Audio Ingang

Dat importeur Audio Ingang maar liefst drie kamers (11, 12 en 13) heeft gereserveerd op X-fi 2016 zegt wat over hun ambities. Ze willen je dan ook kennis laten maken met al hun merken, waaronder de recent toegevoegde Bergmann Audio en Velodyne Acoustics.

In de grootste ruimte vind je de Wilson Benesch Endeavour uit de Geometry serie, voor het eerst publiekelijk gedemonstreerd en in combinatie met electronica van CH Precision. Naast streaming audio wordt er ook gedemonstreerd met de Circle 25 draaitafel uit eigen collectie en worden het R1 audiomeubel en de P1 luidspreker, beiden van gekleurd carbon, voor het eerst in de Benelux getoond. Luke Milnes, zoon van ontwerper Craig Milnes, zal aanwezig zijn om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

In de kamer ernaast staan de kleinste Harbeth, de HL-P3ESR, subwoofers van Velodyne en electronica van Lindemann te spelen. Het laatstgenoemde merk heeft een nieuwe serie musicbook:DSD streamers/DACs, die hun primeur tijdens de audioshow beleven. Ook de Bergmann Magne draaitafel is hier te bewonderen.

Last but not least is het actieve topmodel van Manger Audio, de S1, te beluisteren. Deze zal worden gecombineerd met de Resolution Audio Cantata DAC. Bovendien is Daniela Manger, de CEO van het merk (zoals je uit de achternaam ongetwijfeld al kon opmaken), aanwezig om al je vragen te beantwoorden. 

Tickets kosten €9,50 per stuk en zijn hier te bestellen >>


EDITORS' CHOICE