Joenit met Rega en Totem naar X-fi 2016

Importeur Joenit verzorgt al ruim 23 jaar lang de distributie van zowel Rega als Totem in de Benelux. Geen wonder dat beide merken, die het Belgische familiebedrijf zó goed kent, worden meegenomen naar X-fi 2016.

Joenit koos de merken uit op hun ongekende muzikaliteit én prijs-kwaliteitsverhouding. Rega maakt tenslotte al sinds jaar en dag naam met hun draaitafels die prima prestaties leveren tegen een relatief lage prijs. Om die spelers te combineren met Totem is eigenlijk een hele logische stap: de Canadese luidsprekerfabrikant heeft als missie om betaalbare luidsprekers te ontwerpen, voor de échte muziekliefhebber. Op X-fi kun je de gecombineerde systemen van Totem en Rega vinden in kamer 8, waar Joenit je zal trakteren op een flinke lading muzikaliteit.

Van Rega worden de Planar 1, 2 én 3 meegenomen, misschien wel de meest populaire draaitafels in hun prijsklasse. Het merk lijkt fan te zijn van de “less is more”-filosofie en rust de spelers alleen uit met het noodzakelijk, maar bezuinigt daar dan ook niet op. Zo is de Planar 3 voorzien van een nieuwe RB330 toonarm, een enorm precieze hoofdlager en een stille 24v motor die trillingen tot een minimum weet te beperken. 

Tickets kosten €9,50 per stuk en zijn hier te bestellen >>

MERK

EDITORS' CHOICE