NIEUWS

Crowdfunding voor Kinder-Jukebox

Een Belgische startup lanceert een crowdfunding campagne voor een kindvriendelijke jukebox. Het is een muziekspeler zonder scherm, makkelijk te gebruiken, en met voldoende controle voor de ouders. De naam? Jooki (Jukebox for Kids).De Jooki is een leuke, felgekleurde WiFi-speaker met ingebouwde batterij, waarop je muziek kiest door er een ster op te plaatsen. Elke ster is gekoppeld aan een afspeellijst die start zodra je de ster op de Jooki zet. Jooki speelt zowel mp3-bestanden als online streaming diensten. Spotify staat al zeker op de feature-lijst maar de makers willen alle grote streamingdiensten aanbieden. 

De ouders kunnen natuurlijk ook het gebruik aan banden leggen. Wanneer mag de Jooki gebruikt worden, en hoe luid mag hij staan? Je stelt het allemaal in via de app, die je bovendien ook als remote control kan gebruiken.

Top-idee en wil je bijdragen? De Belgische startup achter Jooki, Muuselabs, is nu met behulp van crowdfunding op zoek naar de nodige fondsen voor hun project. Je leest meer over de Jooki op FWDmagazine.

 


EDITORS' CHOICE