NIEUWSDeezer

Vernieuwde Windows 10 app voor Deezer

Deezer heeft een gloednieuwe app, geoptimaliseerd voor Windows 10. In deze nieuwe versie heeft de streamingdienst nieuwe functies en instellingen toegevoegd die moeten bijdragen aan een betere luisterervaring.

Zo heeft Deezer, net als Spotify, lyrics toegevoegd aan de tracks zodat je lekker mee kunt zingen én nooit meer met je vrienden hoeft te discussiëren over wat je favoriete zanger nou eigenlijk zong. Ook kun je je eigen luistergeschiedenis inzien en kijken welke nummers je het meest beluisterd hebt. Je hebt nu dus écht geen excuus meer om de vraag ‘wat is je favoriete nummer’ te beantwoorden met ‘dat weet ik eigenlijk niet’.

Omdat Deezer begonnen is als browser-based dienst, waren de vorige versies van de apps nog een beetje een uitgeklede versie van het origineel. Met deze nieuwe release komen ze overigens steeds meer in de buurt, want het is nu ook mogelijk om playlists aan te maken – een onmisbare functie, eerlijk gezegd.

Ook het ontdekken van nieuwe muziek is verbeterd. Je kunt namelijk via de app niet alleen andere Deezer gebruikers, maar ook muziekredacteuren volgen. Zo weet je zeker dat je alleen nog maar muziek tegenkomt die jij interessant vindt. Daarnaast kun je via de app gebruik maken van Flow, een gepersonaliseerde soundtrack die niet alleen je favoriete nummers afspeelt, maar ook nieuwe suggesties aandraagt. 


EDITORS' CHOICE