NIEUWSHepta

Zugspitz, Club 27, Hepta en Temperal Coherence op X-fi 2016

Zugspitz

Het Merk Zugspitz komt uit Duitsland (je verwacht het niet!) en daar zijn ze trots op – de bouwkwaliteit van onze oosterburen is natuurlijk alom bekend. Voeg daaraan toe dat ze alleen zorgvuldig uitgekozen materialen gebruiken voor hun custom-only producten en je hebt in ieder geval onze interesse. Wat ze precies meenemenen naar X-fi is nog niet bekend, maar ze bouwen buizenversterkers, platenspelers, luidsprekers en kabels. Veelzijdig dus!

Hepta & Temperal Coherence

Na enorm veel positieve reacties op de ‘Pyramide’ rondstraler die tijdens X-fi 2015 gedemonstreerd werd, is er hard gewerkt om de apparatuur nog verder te verfijnen. Dit jaar zullen Temperal Coherence en Hepta wederom samen presenteren en is de vernieuwde en verbeterde Pyramide te bewonderen. Daarnaast kun je van de luidsprekers van Hepta genieten, die aangestuurd zullen worden door een zorgvuldig uitgezochte eindversterker van Temperal Coherence. Een mooi stukje samenwerking tussen twee Nederlandse bedrijven, dat zien we graag!

Club 27

Als je nog nooit van Club 27 hebt gehoord is dat helemaal niet zo raar: het merk is namelijk pas dit jaar begonnen! Een link met de broemde ‘27 club’, een groep muzikanten die allemaal op hun 27e zijn overleden waaronder Jimi Hendrix, Janis Joplin en Kurt Cobain, is snel gemaakt en dus associeer je dit gloednieuwe merk al snel met muzikaliteit (en vroegtijdig overlijden, helaas). Toch blijft de muziek van Hendrix en co doorleven en dat is ook het doel van Club 27 – muziek voor altijd en iedereen laten bestaan.

Of daar dan een gigantisch prijskaartje aan vastzit? Nee, want Club 27 wil high-end audio voor iedereen toegankelijk maken. Door een simpel maar geavanceerd design kunnen ze de prijs relatief laag houden. Ook aan de doe-het-zelf audiofielen is gedacht, want Club 27 levert ook nog eens volledige DIY-kits. Maar eens kennis maken, dan…

Wil jij erbij zijn? Kaarten voor X-fi 2016 kosten €9,50 en zijn hier te bestellen >>

EDITORS' CHOICE