NIEUWSDynaudio

Nieuwe limited edition Dynaudio Xeo 2

In een eerder bericht noemden wij de Dynaudio Xeo 2 een aanwinst voor je interieur en we staan nog steeds volledig achter die uitspraak. Mocht je toch iets specialers willen, is de nieuwe limited edition wellicht iets voor jou. Voor deze luidspreker heeft Dynaudio de handen ineengeslagen met Universal Music voor een speciale Soundz Magazine-editie.

De speciale draadloze, actieve speaker is voorzien van een blauwe afwerking en het Soundz-logo. Van deze limited edition worden slechts 500 sets gemaakt, dus je weet zeker dat je iets unieks in huis haalt. Bovendien krijg je bij aanschaf van deze Soundz-editie ook een jaarabonnement op het magazine en een kwartaalabonnement op Tidal, zodat je muziek kunt luisteren in cd-kwaliteit.

“Dynaudio, Universal en Soundz weten dat goede geluidskwaliteit ervoor zorgt dat mensen een intensere luisterervaring hebben en meer muziek ontdekken,” vertelt marketing director Mads Aagaard Jensen van Dynaudio. “Met dit speciale project zetten we ons in voor verbazingwekkend goede geluidskwaliteit en geweldige muziek. Dit zijn de speakers die elke muziekliefhebber verdient.”

De limited edition is nu verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en natuurlijk online.

MERK

EDITORS' CHOICE