NIEUWS

De TRNTBL streamt rechtstreeks en herkent jouw muziek

Jasper Mijwaard | 23 mei 2016

Een draaitafel aansluiten op je draadloze netwerk was natuurlijk al langer mogelijk, maar vanaf nu gaat het nog makkelijker én geavanceerder. De nieuwe TRNTBL van VNYL – dat is echt de naam, we zijn geen klinkers vergeten – streamt namelijk draadloos naar andere kamers en herkent jouw muziek.

De platenspeler, die er in zowel zwart als wit met gouden details trouwens érg classy uitziet, moet real-time kunnen herkennen welke plaat je op hebt staan, zodat jij dat gelijk kunt delen op social media. Bovendien staat hij in verbinding met Spotify en kun je je beluisterde vinyl daar ook laten opnemen tussen je recent beluisterde muziek. Daar kan de streamingdienst dan weer rekening mee houden bij het aanbevelen van nieuwe muziek. Handig!

Misschien nog wel handiger is dat de TRNTBL ook voorzien is van Bluetooth en AirPlay, waardoor je het geluid direct kunt afspelen op luidprekers of een hoofdtelefoon die voorzien zijn van dezelfde features. Ook Sonos-gebruikers worden niet teleurgesteld: de TRNTBL wordt namelijk (zonder tussenkomst van een CONNECT of CONNECT:AMP) herkend zodat je je favoriete platen door je hele huis kunt afspelen.

Je kunt de TRNTBL nu pre-orderen voor $351. De prijs wordt verhoogd tot $420 zodra de platenspelers klaar zijn om verzonden te worden, hoogstwaarschijnlijk nog deze zomer. 


EDITORS' CHOICE