NIEUWS

Gratis FWD Magazine bij plaatsen tweedehands advertentie

Gastauteur | 25 april 2016

Sinds 1 juli 2019 is HiFi.nl een uitgave van BVDO. FWD (Magazine) maakt geen deel meer uit van onze activiteiten.

Ook hifi.nl is in de Koningsdag-stemming! Vooral over de vrijmarkt zijn we erg enthousiast. Het zou namelijk zomaar kunnen dat je tegen prachtige audio-apparatuur aanloopt. Datzelfde geldt eigenlijk voor onze tweedehandsafdeling, maar dan 365 dagen per jaar. Om het toch iets feestelijker te maken ontvang je na het plaatsen van een advertentie op hifi.nl/tweedehands een downloadcode voor een gratis exemplaar van FWD Magazine #60. Dus wil jij je hifi verkopen? Dit is het juiste moment. Vergeet na het plaatsen vooral je mail niet te checken!

In het eerste nummer van 2016 vind je het beste van CES 2016 en ISE 2016. FWD was op de beursvloer om verslag te doen van de trends op het gebied van beeld, geluid, mobiel en smart living. Natuurlijk worden de nieuwste televisies van alle merken die er toe doen onder de loep genomen.

 Verder vind je in FWD#60 een uitgebreid dossier van Full HD projectoren met een nette prijs. Maar er is nog veel meer! De Monitor Audio Gold 300, de Sony HT-RT5 en de EGG van KEF zijn bijvoorbeeld allemaal getest. Ook hi-res streamingdienst Qobuz wordt uitgebreid besproken en staat er een workshop Roon voor je klaar.

bomvolle nummer van FWD praat je weer helemaal bij en heeft voor jou een puik overzicht van het beste wat er op dit moment verkrijgbaar is op het gebied van entertainment. Wil je FWD Magazine standaard ontvangen? Dat kan door lid te worden


EDITORS' CHOICE