NIEUWSSeagate

Gezocht: Seagate-testers

Redactie HiFi.nl | 08 april 2016 | Seagate

Seagate en HiFi.nl zijn voor een nieuwe ‘Test ’t Thuis’ op zoek naar vier lezers die allemaal een verschillend Seagate-product willen testen. Het opslagapparaat mag je daarna houden! Ben jij een creatieveling, een avonturier, een filmliefhebber of een wildlife-fotograaf? Meld je dan nu aan!

We zoeken vier personen die de Seagate-producten tot het uiterste testen. Geef je via deze link op en wie weet kun jij straks aan de slag met één van de opslagunits van Seagate. Laat ons wel even weten welk apparaat jij graag zou willen proberen en waarom.

Persoon 1: Creatieveling met stijl
Product: Seagate Backup Plus Ultra Slim (2TB)
Met een dikte van slechts 9.6 mm is de Seagate Backup Plus Ultra Slim de dunste 2TB externe harde schijf ter wereld. Handig voor jou, want je moet al genoeg meenemen! Als je ‘m aansluit op een USB 3.0 poort garandeert de Backup Plus je de snelste transfertijden. En hij ziet er nog goed uit ook! Alle Seagate Backup Plus schijven, dus ook degene die jij mag proberen, worden geleverd met 200 GB OneDrive gratis cloudopslag en Seagate Dashboard Software. Zo kun je overal je bestanden raadplegen en back-uppen!

Persoon 2: Avonturier
Product: Seagate Wireless Plus (1TB)
De Seagate Wireless Plus is een draagbare externe harde schijf, met ingebouwde batterij en WiFi hotspot. Zo kun je overal eenvoudig al je media streamen naar smartphones, tablets en andere toestellen – ook zonder internet. Je kunt (in HD) naar 3 verschillende toestellen tegelijkertijd streamen, dus ook je reisgenoten hebben er plezier van. De Wireless Plus wordt geleverd met review guide en uitgebreide handleiding.

Persoon 3: Filmliefhebber (40/50 jaar)
Product: Seagate Personal Cloud 2-bay (4TB)
De Seagate Personal Cloud is dé centrale mediahub van je huis en voor je gezin. Zodra je hem met je thuisnetwerk hebt verbonden, krijg je er toegang toe via software op al je mobiele apparaten. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding! Via DLNA kun je dan al je foto’s of video’s streamen naar je console of smart tv. Jij krijgt een 4TB, 2-bay exemplaar. Dat wil zeggen dat je een extra veiligheid kan instellen: de ene schijf is dan een exacte kopie van de andere. Die gegevens raak je nooit meer kwijt!

Persoon 4: Wildlife fotograaf
Product: LaCie Rugged Mini (1TB)
Als fotograaf ben je dagelijks onderweg en dus heb je een harde schijf nodig die tegen een stootje kan. De LaCie Rugged Mini is jouw vriend. Sluit je hem aan op een USB 3.0 poort, dan ben je verzekerd van de hoogste transfertijden (tot 4x sneller dan USB 2.0). Hoeveel dit monster kan hebben? Je kunt het laten vallen van anderhalve meter hoog, hij overleeft een flinke regenbui en met een auto tot 1 ton kun je er met gemak overheen rijden. En ja, dat mag je óók uitproberen!EDITORS' CHOICE