REVIEWSeagate

Seagate Personal Cloud: bij de tester thuis

Redactie HiFi.nl | 24 juli 2015 | Seagate

Vorige week las je bij ons de resultaten van de Test 't Thuis actie met de Personal Cloud. Vier van onze lezers kregen het opslagapparaat van Seagate gratis thuisgestuurd om vervolgens aan ons te laten weten wat ze ervan vonden. Bij één van hen, Iver van de Zand, gingen we persoonlijk langs voor een korte video-impressie.

Iver is een gigantische muziekliefhebber; hij heeft een collectie van ruim vierduizend albums, allemaal lossless. Bestanden die veel ruimte in beslag nemen dus, en Iver was dan ook zeer benieuwd hoe deze vanaf de Personal Cloud verwerkt zouden worden. Ook is hij regelmatig op pad voor o.a. zijn werk en wilde hij graag weten of zijn foto's en muziek dan ook buitenshuis makkelijk beschikbaar zijn. Kijk en luister hierboven naar zijn gesproken oordeel over de Personal Cloud.

Seagate Personal Cloud

De gehele mening van Iver kun je nog eens rustig nalezen in het complete artikel over de ervaringen van onze lezers met de Personal Cloud van Seagate. Naast Iver komen er nog verschillende andere personen aan het woord die de Personal Cloud uitgebreid aan de tand mochten voelen.


EDITORS' CHOICE