NIEUWSQobuz

Win 6 maanden Qobuz HI-FI


Redactie HiFi.nl | 05 april 2016 | Qobuz
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 01 april 2016

Muziekliefhebbers, let op! De Franse streamingdienst Qobuz, bekend door de mogelijkheid om in échte cd-kwaliteit te streamen, geeft namelijk maar liefst drie 6-maand abonnementen weg. En als je meedoet ontvang je sowieso één maand gratis Qobuz HI-FI. Dus wil jij van hi-res muziek genieten? Lees dan snel verder!

Het feit dat je alleen de beste geluidskwaliteit wilt afspelen over je eigen hifi-set begrijpen ze bij Qobuz als geen ander: het was wereldwijd de eerste streamingdienst die haar gebruikers kon laten genieten van 16-bit/44.1kHz audiobestanden. Cd kwaliteit dus. Om dat nog even aan te vullen: Qobuz heeft bijna vier keer zoveel hi-res audiomateriaal in het bestand als hun grootste concurrent. Daarnaast is ook bij zoveel mogelijk cd’s het boekje digitaal bijgevoegd. Zo weten ze niet alleen de geluidskwaliteit van een cd te evenaren, maar spelen ze ook in op de gehele ervaring van het opzetten van een cd.

Lees vooral ook even de review van Qobuz en luister naar de 20 best beluisterde albums op Qobuz.

Maar wat moet je doen om te winnen? Heel simpel. Je hoeft namelijk alleen antwoord te geven op de vraag

“Wat is de bit depth van een True CD Quality / Lossless track?”

Weet jij het antwoord? Vul het op deze pagina in en wie weet luister jij binnenkort wel naar de beste muziek op de hoogste kwaliteit met het Qobuz HI-FI abonnement. Iedereen die deelnaamt aan de Qobuz actie ontvangt sowieso één maand gratis Qobuz HI-FI! Let op: de actie loopt t/m zaterdag 30 april. 

MERK

EDITORS' CHOICE