Bang & Olufsen lanceert BeoHome Design App

Redactie HiFi.nl | 30 maart 2016 | Bang & Olufsen

Heb je altijd al willen weten hoe jouw woonkamer eruitziet met de Bang & Olufsen BeoSound35, of wil je kijken in hoeverre de innovatieve BeoLab90 in jouw luisterruimte past? Dan hebben de Denen een ideale oplossing: de BeoHome Design App.

Met deze app, die helaas alleen (nog) beschikbaar is voor de iPad, kun je verschillende muzieksystemen, luidsprekers en tv’s in je eigen kamer plaatsen. Hoe dat werkt? Heel simpel. Je richt je camera op de plek van jouw keuze en selecteert welke B&O product je daar wilt plaatsen. Je kunt de plaatsingsmogelijkheden aanpassen en natuurlijk kiezen tussen verschillende luidsprekerfronten.

Een andere handige functie van de app is de Room Builder. Hier kun je verschillende bestaande plattegronden selecteren en aanpassen naar jouw wensen. In de uiteindelijke ruimte worden meubels en luidsprekers of muzieksystemen geplaatst zodat er een duidelijk 3D-beeld ontstaat. Uiteraard zijn alle voorwerpen te verschuiven.

De BeoHome Design App is nu gratis te downloaden. Of de app in de toekomst ook verkrijgbaar zal zijn voor andere devices is nog onbekend.

MERK

EDITORS' CHOICE