NIEUWS

Video: introductie Lyravox Stereomaster streamingsysteem

Redactie HiFi.nl | 23 februari 2016

In de tweede week van februari vond in Amsterdam de dertiende editie van Integrated Systems Europe (ISE) plaats, op een recordaantal vierkante meter in de RAI. Ons uitgebreide verslag vind je hier. Vandaag spotten we in de videoverslaggeving van ISE zelf de introductievideo van de zeer fraaie Stereomaster, een imposant high-end streamingsysteem van Lyravox, die we toch nog even met je willen delen. 

De nagelnieuwe Stereomaster SM2-200 combineert high-end luidspreker- en versterkertechnologie in een volledig geïntegreerd systeem voor aan de muur. In het opvallende ontwerp, deels retro radiomeubel, deels airconditioning voor de klimaatkamer van een sigarenspeciaalzaak, huist aardig wat vermogen. Elk van de 8 drivers, ontworpen door de Deense audiospecialist Scan-Speak en te vinden in vele high-end vloerstaanders, wordt direct aangedreven door een 400 Watt monoblok, die op hun beurt worden aangestuurd door een centrale DSP met drie kernen met individuele frequentie-, fase- en tijdsuitlijning. 

De Stereomaster speelt muziek direct van cd of usb, nas en andere DLNA-bronnen (computers, tablets, smartphones), internetbronnen (muziekdiensten, internetradio) en Bluetooth-gekoppelde devices. Er is ondersteuning voor HD-audio (24/192), en het apparaat is via kabel aan te sluiten aan TV's, game consoles, platenspelers, et cetera. Het prijskaartje? € 23.800 euro... Maak kennis in onderstaande video. 


EDITORS' CHOICE