NIEUWS

Electrostyling voegt Electro World Veen toe aan netwerk

Redactie HiFi.nl | 22 februari 2016

In het Home Emotion-artikel 'It's a Smart World after all' introduceerden we het merk ElectroStyling, een smart interieuradviesbureau. Sindsdien staat het niet stil bij de ElectroStylisten, die vandaag laten weten Electro World Veen toe te voegen aan het netwerk. De ElectroStylist adviseert op het gebied van huisautomatisering, het naadloos integreren van smart elektronica in het interieur, maar ook hoe de woning voor te bereiden op de toekomst. ElectroStyling noemt dit “Smart Ready”.

“Al twee jaar volg ik de ElectroStylisten, omdat onze interesse zowel vanuit onze winkel als privé groot is in alles wat te maken heeft met smart”, vertelt Dennis van Roosmalen, eigenaar Electro World Veen. “In 2015 zijn we Electro World geworden en hebben we de kans gehad om contact te maken en onze interesse kenbaar te maken. Onze winkel is uitermate geschikt om de nieuwste smart technologie te laten zien en we kunnen alles bij de klant thuis installeren”, vervolgt Van Roosmalen. ElectroStyling verzorgt de trainingen, begeleiding en advies voor Electro World Veen.

“Het team van Electro World Veen is er klaar voor. We merkten dat er behoefte was aan een specialist op het gebied van smart living in de regio. Straks kunnen mensen uit de omgeving van Veen bij de elektronicazaak terecht voor een stabiel wifi-netwerk, maar ook voor  een compleet smart home”, vertelt Rudirick de Jong, oprichter ElectroStyling.

Later dit jaar wordt in de winkel een smart huiskamer- en keukenomgeving gebouwd. Hier kunnen mensen beleven en ervaren hoe het is om alle apparaten via een app te besturen. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met een aantal smart merken. Electro World Veen is gevestigd op de Bagijnhof 19 in Veen. 


EDITORS' CHOICE