NIEUWSTeufel

3 maanden TIDAL HiFi bij aanschaf Raumfeld

Redactie HiFi.nl | 16 februari 2016 | Teufel

Raumfeld komt met een brancheprimeur door zijn audiosystemen met een software-update voor Google Cast geschikt te maken, zo schreven we in december. Het merk vergroot daarmee het aantal muziekdiensten dat kan worden afgespeeld via Raumfelds draadloze speakers. TIDAL en Raumfeld spelen daar nu op in door een aanbieding te doen: consumenten die een multiroom speaker of de Connector van Raumfeld aanschaffen, ontvangen bij hun aankoop meteen een tegoedbon.

Door deze te verzilveren, genieten zij van TIDAL HiFi. Deze streamingmuziekdienst speelt 40 miljoen songs in lossless geluidskwaliteit af en wordt door de Raumfeld App ondersteund.

Alles op een rijtje:
- Een tegoedbon voor een periode van drie maanden bij aanschaf van een Raumfeld-speaker
- Ervaar het beste geluid: TIDAL HiFi streamt 40 miljoen tracks in lossless geluidskwaliteit
- Aanbod geldt voor nieuwe TIDAL-klanten (zolang de voorraad strekt)
- Waarde van de tegoedbon: € 59,97

Het streamen van audio binnen het thuisnetwerk via muziekdiensten als Spotify, TIDAL en SoundCloud én de eigen muziekcollectie zijn enkele mogelijkheden die het multi-roomsysteem van Raumfeld op dit moment biedt. Het afspelen kan integraal worden bediend met de Raumfeld-app voor Android en iOS. Dit aanbod zal dankzij de integratie van Google Cast worden uitgebreid. Deze groeiende lijst omvat reeds populaire diensten als Deezer en Google Play music.

MERK

EDITORS' CHOICE