Bang & Olufsen lanceert BeoLink SmartHome op ISE 2016

Redactie HiFi.nl | 09 februari 2016 | Bang & Olufsen

Bang & Olufsen heeft ISE in Amsterdam, 's werelds best bezochte tentoonstelling op het gebied van AV, systeemintegratie en communicatie, als platform gekozen voor de lancering van BeoLink SmartHome. De BeoLink SmartHome is een nieuwe, innovatieve manier om via een open, op de Cloud gebaseerde architectuur een verbinding tot stand te brengen tussen Bang & Olufsen-producten en alle andere technologische producten in huis.

De BeoLink oplossing biedt volledige integratie met enkele grote thuisintegraties, zoals Crestron, Control4 en Savant. CEO & President Tue Mantoni: "BeoLink SmartHome is ontwikkeld met het oog op openheid en flexibiliteit. Bang & Olufsen is wereldwijd leider wat betreft het cre├źren van prachtige, innovatieve beeld- en geluidsbelevingen van hoge kwaliteit. Het was onze droom om deze belevingen via een eenvoudig, op de Cloud gebaseerd systeem te integreren met andere domotica oplossingen. En dat is gelukt met BeoLink SmartHome."

"Een van de kenmerkende belevingen die Bang & Olufsen biedt, is dat een gebruiker alle Bang & Olufsen-tv's en audiosystemen kan bedienen, evenals producten van derden, zoals Apple TV, Blu-ray-spelers en gameconsoles, en dat met slechts ├ę├ęn prachtige, intu├»tieve Bang & Olufsen-afstandsbediening. Deze belevingen worden nu nog verder uitgebreid met BeoLink SmartHome, waarbij meerdere technologie├źn worden ge├»ntegreerd via een veilige, externe, op de Cloud gebaseerde verbinding. Zo kunnen honderden apparaten en domotica systemen op een eenvoudige, intu├»tieve manier worden bediend."

"Het Internet of Things is versnelt de ontwikkeling van slimme, ge├»ntegreerde belevingen in huis. Met BeoLink SmartHome hebben we de toekomst van het leven thuis opnieuw vormgegeven. Met BeoLink SmartHome kan de gebruiker op die eenvoudige, intu├»tieve manier waarom Bang & Olufsen bekend staat allerlei domotica technologie├źn bedienen, zoals verlichting, gordijnen, temperatuur en alarmsystemen."

MERK

EDITORS' CHOICE