Mark Levinson 585 Vs. 383 bij Sound Gallery

Redactie HiFi.nl | 16 januari 2016 | Mark Levinson

De eind vorig jaar geïntroduceerde Mark Levinson 585 is een baanbrekende geïntegreerde versterker en vooral een echte Levinson die verder bouwt op de basis van de vermaarde 383, maar daar in functie en prestatie ook direct afstand van neemt. Het is om die reden dat Sound Gallery in Groningen een vergelijk tussen de twee titanen op de agenda heeft gezet.

De machtige, 33 kilo zware, in traditioneel zilvergrijs en zwart aluminium uitgevoerde 585 krachtcentrale heeft zijn weg gevonden naar 's lands Mark Levinson-dealers inmiddels gevonden. Zo ook naar Sound Gallery in Groningen, waar het merk al sinds 1988 onderdeel uitmaakt van het assortiment, en waar eigenaar Arthur Erenst anno 2016 nog even gepassioneerd is over dit bijzondere merk.

Op vrijdag 22 januari organiseert Sound Gallery een spannend vergelijk, door de Mark Levinson 383 zij aan zij met de nieuwe 585 te presenteren, beide spelend op de Vivid Audio Giya G4. Benieuwd naar de hergeboorte van deze legende? Kom dan deze vrijdag naar de Sound Gallery op de Noorderstationstraat 53, 9716 AR in Groningen.


EDITORS' CHOICE