ARTIKELLinn

All you want to know about Linn-Show bij AudioXperience


Redactie HiFi.nl | 21 januari 2016 | Linn
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 14 januari 2016

In januari besteedt AudioXperience in Nuenen extra aandacht aan het merk Linn, met op 23 januari een show waar geïnteresseerden met al hun vragen over upgrades, vintage Linn-apparatuur en het actief maken van Linn-luidsprekers terecht kunnen. Uiteraard staan er ook twee prachtige systemen opgesteld."Deze zeer innovatieve firma uit Glasgow heeft inmiddels haar sporen wel verdiend op het gebied van geluidsweergave en innovatie", zeggen Martijn Lavrijsen en Erik Paulus van AudioXperience. "Denk eens aan de iconische Linn LP12 met al haar upgrade-mogelijkheden, de zeer muzikale en extreem presterende Linn DS streaming audio spelers en natuurlijk het actief kunnen maken van Linn's eigen passieve luidsprekers: zelfs de modellen van 25 jaar geleden."

Demonstraties:
Afgelopen november presenteerde AudioXperience de Linn Series 5, met de introductie van de gloednieuwe Linn 520 luidspreker. Nu is het de beurt aan de Linn 530: een kleine, actieve 3-weg luidspreker met Isobarik laagweergave en Exakt technologie. Naast deze hypermoderne luidsprekers doet AudioXperience ook een greep uit het verleden met de destijds zeer populaire Linn Keilidh luidspreker, aangestuurd met de nieuwe Linn Majik Exaktbox-I. Dit om aan te geven dat ook met bestaande Linn luidsprekers nog een flinke verbetering mogelijk is. Vragen
Bezoekers die in het bezit zijn van vintage luidsprekers, zoals een Linn Keltik, Kaber, Ninka, of een kleiner model, bezoekers die willen gaan streamen, of thuis een lastige akoestiek hebben en nieuwsgierig zijn naar Space Optimisation kunnen met hun vragen terecht bij AudioXperience op 23 januari. 

Programma
10:30u tot 12.00u - demonstratie Linn series 530 en Linn Keilidh Exakt actief.
12:30u tot 16.00u - advies en beantwoorden vragen m.b.t. Linn.
14:30u tot 16.00u - demonstratie Linn series 530 en Linn Keilidh Exakt actief.

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
040-2906344
info@audioxperience.com 

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »