NIEUWSLinn

Linn Sondek LP12 Klinik bij AudioXperience


Redactie HiFi.nl | 08 november 2013 | Linn

AudioXperience houdt op zaterdag 9 november een Linn LP12 Klinik, waarin dieper ingegaan wordt op het onlangs geïntroduceerde Kore subchassis.

Het Kore subchassis biedt alle voordelen die het nieuwe standaard subchassis biedt, maar nu met een ‘machined from solid’ (uit een massief tablet aluminium gefreesd) armboard dat verlijmd is met het subchassis. Zo krijg je eigenschappen die een heel eind richting het ‘top of the line’ Keel subchassis gaan.

Er worden drie Linn Sondek LP12-modellen naast elkaar gezet, allen voorzien van hetzelfde element. Zo kun je horen wat de verschillen zijn tussen het standaard subchassis en het Kore subchassis. Verder wordt ook de Majik PSU vergeleken met de Lingo PSU.

Tevens biedt AudioXperience deze dag de mogelijkheid om je LP12 te laten inspecteren en eventueel opnieuw af te regelen. Indien je daar gebruik van wil maken, ontvangen ze graag vooraf een mailtje via martijn@audioxperience.com, waarbij je aan kunt geven hoe laat je van plan bent te komen. Je ontvangt een bevestigingsmail retour.

Linn Sondek LP12 Klinik
Zaterdag 9 november van 10 tot 16u

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
T: +31(0)402906344
Website / Special Page

MERK

EDITORS' CHOICE