NIEUWS

Gezocht: webredacteur FWD en HiFi.nl

Gastauteur | 05 januari 2016

Sinds 1 juli 2019 is HiFi.nl een uitgave van BVDO. FWD (Magazine) maakt geen deel meer uit van onze activiteiten.

Altijd bezig met de laatste ontwikkelingen in de wereld van hifi en audio & video? Een vlotte pen, goed in het coördineren van redactieprocessen en geïnteresseerd in het verzorgen van onze nieuwsberichten, achtergrondartikelen en showverslagen? Dan is er goed nieuws: Xingo, de uitgever van FWD Magazine en HiFi.nl, is per direct op zoek naar een fulltime webredacteur / contentmanager om de redactie van beide titels te versterken. 

De gehele vacature vind je hier

Xingo vermaakt jaarlijks ruim 3 miljoen lezers met nieuws, recensies en verhalen over audio- en videoproducten. Wil jij hieraan bijdragen en werken in een zeer modern mediabedrijf, ben je eager om onze bezoekers te voorzien van actuele, relevante en hoogwaardige content over merken en retailers in de AV branche? Ben jij creatief, proactief, vooruitstrevend, flexibel, op zoek naar uitdaging en beschik je over een groot gevoel van verantwoordelijkheid? Dan heeft Xingo je een mooie inhoudelijke functie te bieden: Webredacteur/Contentmanager.

Samenvatting van de functie en taken
Is spil in het contentweb van Xingo en is verantwoordelijk voor alle publicaties op de sites en in het magazine. Onderhoudt nauw contact met vast team van freelancers en content partners. Werkt onder leiding van de managing director aan de verdere ontwikkeling van de kwaliteit van de content (artikelen, video, social) en groei van bezoek aan de site. Daarnaast werkt hij/zij actief mee met het invullen van content marketing campagnes van onze klanten en komt actief met ideeën voor inhoudelijke verbeteringen en levert daarmee een bijdrage aan de groei van Xingo.

Bekijk de gehele vacature of richt je reacties aan Maarten Timmers Verhoeven, managing director Xingo, via maarten.timmersverhoeven@eimworld.com of 06 51824563.


EDITORS' CHOICE