NIEUWSSonos

Prijsvraag Sonos PLAY:5 bij FWD

Gastauteur | 15 december 2015 | Sonos

Sinds 1 juli 2019 is HiFi.nl een uitgave van BVDO. FWD (Magazine) maakt geen deel meer uit van onze activiteiten.

De nieuwe Play:5 is een immense verbetering ten opzichte van zijn voorganger. De bijhorende prijsverhoging vinden we wat minder, maar Sonos levert er ook iets voor. Net zoals andere internationale merken, heeft het bedrijf ook af te rekenen met slechte wisselkoersen. Het betekent wel dat een stereo-opstelling voorbij de kaap van 1.000 euro holt, wat niet weinig is. Zo’n stereopaar klinkt bijzonder goed, maar is niet per se nodig. De vernieuwde Play:5 heeft voldoende vermogen, ook in de bassen, om op zijn eentje een kamer te vullen.

Sonos kan nu opnieuw de vergelijking met de hoogste speakers van Denon en Bluesound aan – al willen we wel eens graag een echte A/B-test doen met die twee. En dan is er nog Trueplay. Om te beginnen is deze functie meer dan de Play:5. Het is een cadeau voor iedereen die reeds een Play-speaker kocht. Of het een meerwaarde levert, zal sterk afhangen van de speaker en waar hij staat. Soms is de impact behoorlijk indrukwekkend, op andere momenten doet het weinig tot niets. Maar hé, het is gratis, je kan het in- en uitschakelen, en het voegt potentieel wel wat toe. Dat vinden we dus prima. Lees de gehele review hier.

Prijsvraag
In samenwerking met Sonos biedt FWD Magazine je de kans om een gloednieuwe PLAY:5 te winnen. Het enige wat je hoeft te doen, is naar deze pagina navigeren en de prijsvraag beantwoorden. Doe mee!


EDITORS' CHOICE