NIEUWSiFi

Nieuwe reeks ifi-producten aangekondigd

Redactie HiFi.nl | 21 november 2015 | iFi

Na onder meer deze review van iFi houden we op de redactie de oren altijd gespitst voor aankondigingen van nieuwe aanvullingen van het productengamma. En dat treft, want importeur Daluso heeft er een aantal op een rijtje gezet.

Te beginnen met de iPower 5V, 12V en 15V-adapters. Net als de 9V-versie zijn dit drie extreem low noisevoedingsadapters, in te zetten op tal van streaming- en USB-audio-apparaatjes, phono- en hoofdtelefoon-versterkers, routers, wifi-gadgets, en alles wat baat heeft bij een schone stroom. Een set van verschillende verloopstekkers maken de toepassingen veelzijdiger. Marktprijs € 49,-.

Dan de Micro iUSB3.0. "De prijs van € 445 lijkt niet misselijk niet noemen, maarrrrr een superschone USB-stroom, een reclocking, regeneratie en herbalancering van het USB-data-signaal en het compleet uitbannen van ruis en DC-offset maken deze van iUSB3.0 tot een ware oase," - aldus Ed Doggen van Daluso. "Deze iUSB3.0® gaat ultra-speed tot 5.0 Gbps. Je zult niks vergelijkbaars op de markt vinden."

Ook nieuw is de iPurifier2, die voor 119 euro van eigenaar wisselt. Ook hier weer met reclocking, regeneratie en herbalancering van het USB-data-signaal, en uitbannen van ruis (afgeleid van de iUSB3.0).De iPurifier2 is nu beschikbaar met USB-B, maar USB-A, USB-C en USB-micro volgen.

Tot slot iets totaal anders: de NOS6922 upgrade, "voor de echte buizenliefhebbers." In nogal wat buizen-apparaten zitten 6922-buisjes. In de jaren 50 ontwikkelde General Electric de premium-versie GE5670. Echter vanwege een afwijkende buizen-socket raakte de GE5670 snel in de vergetelheid. iFi bedacht een slimmigheidje om dit geweldige buisje tot leven te brengen. Het merk ontwikkelde hiervoor een fatsoenlijke verloopsocket, waardoor de GE5670-buis past op een normale 6922-socket.

"Aangezien de kwaliteitsverschillen tussen de 6922 en GE5670 heel evident zijn, is de prijs van €115,- voor de NOS6922 Upgrade (Lees 2 sets GE5670 + verloopsockets) tamelijk bescheiden te noemen." iFi past de GE5670 zelf al toe in de micro iTube buffer/preamp.

Volgens importeur Daluso staat er nog meer iFi-stuff op de planning voor komende maanden, wat we ook zeker zullen delen.

MERK

EDITORS' CHOICE