NIEUWS

Trobla houten smartphone versterker

Redactie HiFi.nl | 21 november 2015

Eerder deze week schreven we over de Amplio van designer Vlad Butucariu, de geinige retro 'amplifier' op zoek naar crowdfunding. Dat is opgevallen, want kort erna verscheen er een bericht van de Trobla in de redactiemail - eveneens een stijlvolle houten versterker.

De Trobla is net als de Amplio ontworpen om het geluid uit je smartphone optimaal te versterken. Uit duurzaam hout, en zoder batterijen. "De Trobla staat voor een uniek design," aldus de makers. "Handgemaakt. Voor oorstrelende audio. Of je nu muziek wilt luisteren, een conference call hebt of ’s ochtends gewekt moet worden: de Trobla is een lust voor het oog en voor het oor. Een akoestische versterker voor een helder geluid in elke ruimte. Simpelweg met je smartphone. Op elk moment."

Duurzaam hout
Trobla is Sloveens voor hoorn. De naam is niet alleen gekozen als subtiele verwijzing naar zijn functie, maar ook naar waar de Trobla gemaakt wordt: Slovenië. Door drie vrienden, in een atelier. Van gecertificeerd, duurzaam verkregen hout. Vervaardigd in warm Walnut- of moderner Maplehout. Met oog voor milieu, want volledig recyclebaar en niet afhankelijk van batterijen of accu. Hoe het klinkt durven we je niet te vertellen, maar het oogt in ieder geval fraai.

Voor meer informatie en vergelijkbare feestmaandsuggesties kijk je op de website.


EDITORS' CHOICE