John Dibb en Volvo op Audio Show iEar


Redactie HiFi.nl | 27 oktober 2015 | Bowers & Wilkins

Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november verzorgt John Dibb, top engineer van Bowers&Wilkins UK, samen met ziin Nederlandse collega's de introductie van de nieuwe 800 Series Diamond op de Audio Show iEar' op Landgoed De Rosep te Oisterwijk.Bowers&Wilkins onthulde onlangs de compleet nieuw ontwikkelde 800 Series Diamond lijn, de meeste prestigieuze speakerlijn wereldwijd. Begin oktober zijn de eerste modellen in de winkel verschenen, maar de eerste kennismaking voor het grote publiek vindt plaats op de Audio Show iEar', zaterdag 31 oktober en zondag 1 november op Landgoed De Rosep in Oisterwijk.

Tijdens de show zal Bowers & Wilkins Benelux in samenwerking met Bowers & Wilkins UK een introductie-presentatie en demonstratie verzorgen van de nieuwe 800 Series Diamond. Gedemonstreerd zal er worden met de Bowers&Wilkins Diamond 802 D3 en de 804 D3.

Programma
Op de show kunt u ons volledige portfolio bewonderen. De 802 D3 zal aangestuurd worden met het beste wat Classé in huis heeft: de CA-M600 monoblokken en de CP-800 voorversterker. Het Bowers&Wilkins team, versterkt door John Dibb (top Engineer van Bowers&Wilkins UK) verzorgt demonstraties en geeft onder andere uitleg over de vernieuwingen die Bowers&Wilkins heeft doorgevoerd in de 800 Diamond Series.
 
Volvo XC90
Als klap op de vuurpijl parkeert Volvo de nieuwe XC90 bij de Bowers&Wilkins demoruimte, uitgerust met maar liefst 19 Bowers&Wilkins speakers, optioneel leverbaar op de nieuwe XC90 met tweeter on-top technologie.

Demonstraties van B&W in ruimte 18. Ieder heel uur start er een demonstratie.
 
Audio Show iEar’
Zaterdag 31 oktober en zondag 1 november
Vrije inloop tussen 10.00 en 18.00 uur
50 fabrikanten, 25 luisterruimtes
Locatie: Landgoed De Rosep te Oisterwijk
Entrée gratis 
Gratis parkeren en pendelvervoer tussen Oisterwijk CS en het Landgoed.
www.audioshowiear.nl 

MERK

EDITORS' CHOICE