ARTIKELB&W 800

B&W 800 Series Diamond op Audio Show iEar


Redactie HiFi.nl | 16 september 2015 | B&W 800

Bowers&Wilkins onthulde afgelopen week de compleet nieuw ontwikkelde 800 Series Diamond lijn, de meeste prestigieuze speakerlijn wereldwijd. Vanaf begin oktober zullen de eerste modellen in de winkels verschijnen, maar de eerste kennismaking voor het grote publiek vindt plaats op de Audio Show iEar, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november.

Tijdens de show zal Bowers&Wilkins Benelux in samenwerking met Bowers&Wilkins UK een introductie-presentatie en demonstratie verzorgen van de nieuwe Bowers&Wilkins 800 Series Diamond. Programma

Op de show zijn alle modellen aanwezig zijn. Aansturing vindt plaats met het beste wat Classé in huis heeft: de CA-M600 monoblokken en de SSP-800 voorversterker. Eén van de top engineers van Bowers&Wilkins uit de UK verzorgt demonstraties en geeft uitleg over de vernieuwingen die Bowers&Wilkins heeft doorgevoerd in de 800 Diamond Series.

Volvo
Als klap op de vuurpijl parkeert Volvo de nieuwe XC90 voor de ingang van het showcomplex, uitgerust met het 800 Series Diamond luidsprekersysteem, optioneel leverbaar op de nieuwe XC90 met Diamond tweeters on-top-of het dashboard. 

Lees meer over de iEar Audioshow en de 800 Series Diamond

Audioshow
Zaterdag 31 oktober en zondag 1 november

Vrije inloop tussen 10.00 en 18.00 uur
Entrée gratis
Landgoed De Rosep te Oisterwijk
Gratis pendeldienst tussen NS Station Oisterwijk en het Landgoed

www.audioshowiear.nl 

MERK

EDITORS' CHOICE