ARTIKEL

HiFi Weekend-Agenda

Redactie HiFi.nl | 02 oktober 2015

Shows en demonstraties, van draaitafels tot voorversterkers: HiFi.nl vertelt je wat er dit weekend te beleven is op Hifi-gebied.

Queen demo-dagen
Vandaag en morgen (3 oktober) organiseert La Scala in Tilburg speciale Queen demo-dagen. Tijdens deze dagen demonstreert de Tilburgse winkel de speciale Queen draaitafel en de nieuwe vinyl uitgave van de Queen Collectie. In samenwerking met Diggers Record Store wordt de collectie (op inschrijving en mits te leveren) voor een scherpe prijs aangeboden. Daarnaast worden er demonstraties gegeven met de Rega Queen Edition platenspeler, Rega Elicit versterker en de Totem Element Ember luidspreker.
Je bent vandaag welkom tot 21.00u, zaterdag 3 oktober van 10.00u tot 17.00u.

Show met Harbeth
Vandaag en zaterdag 3 oktober organiseert Hifistudio It Harkstee een show rondom de Harbeth Monitor 40.2 speakers, aangestuurd door de Sugden LA4 voorversterker en Sugden SPA4 eindversterker. Als bron zal de Rega RP10 met Apheta 2 element fungeren. Pure klasse A versterkers in combinatie met het topmodel van Rega, de RP10. 

Demoweekend bij AudioPerfect
Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober houdt AudioPerfect een demoweekend met de 432EVO-streamer en de Lyngdorf TDAI2170 en SDA2400 als (eind)versterking. Per demomiddag kunnen 10 liefhebbers een plaatsje vinden, dus schrijf je snel in via peter@audioperfect.be. AudioPerfect is te vinden aan de Dom Van Asschestraat 12 in Oostkamp. De middag duurt van 14.00u tot 17.00u.EDITORS' CHOICE