ARTIKELCinemaDream

CinemaDream met primeurs op Xfi Show

Redactie HiFi.nl | 19 september 2015

CinemaDream demonstreert de nieuwe Sony VW520 4K projector met HDR en de Datasat RS20i Cinema Processor als primeur voor de Nederlandse markt op de X-fi Show. Daarnaast zijn Rutger Schaap van Sony Nederland en Randhir Verma van Datasat Engeland aanwezig. Ook is Audiac present voor vragen over het JBL Synthesis audio systeem van Harman.

JBL Synthesis
Het creëren van een ervaring die voorbij gaat aan het kijken van een film of concert is een kunst. Een uitgebalanceerd samenspel tussen beeld, geluid en ruimte doen vergeten waar je bent. Alleen gespecialiseerde materialen, expertise en passie veranderen het kijken en beleven van een film, waarbij kippenvel de belangrijkste graadmeter is. Op de X-fi Show draait Cinemadream met het JBL Synthesis Atlas systeem: één van JBL's top series. Het systeem zal afgeregeld en gekalibreerd worden volgens THX richtlijnen. 

Primeur: DATASAT RS20i
Tweeëntwintig jaar geleden debuteerde Datasat Digital Sound wereldwijd in meer dan 800 bioscopen als soundtrack bij Steven Spielberg's Jurassic Park. Het met een Oscar bekroonde DTS audiospoor zette de toon voor een compleet nieuw niveau van filmbeleving. Datasat Digital is leider in de wereld van digitale audio processoren en pionier in de ontwikkeling van professionele Surround Sound. Cinemadream is dealer geworden van Datasat en investeerde in de RS20i processor, waarmee ze op de X-fi Show gaan draaien. 

Primeur: SONY VPL-VW520 4K projector met HDR
Met meer dan vier keer de resolutie van Full HD biedt oorspronkelijk 4K 8,8 miljoen pixels (4096 x 2160) voor een beeld dat zo levensecht is dat u uw ogen bijna niet gelooft. Het nieuwe model heeft nu ook ondersteuning voor HDR: high dynamic range. 

Neem een kijkje op de X-Fi website of bestel je kaarten hier.


EDITORS' CHOICE